Hoquei patins

Amb doble sotana i caient: golàs de Marc Grau al Top 3 de l'OK Lliga

Gerard Teixidó (Voltregà) trobant l'escletxa; el contraatac rematat al primer toc per Biel Nadal (Girona) i el golàs amb doble sotana i caient de Marc Grau (Barça), els millors gols de la 25a jornada de la Parlem OK Lliga

Comencem el Top 3 de la 25a jornada de l'OK Lliga amb la rematada sense angle de Gerard Teixidó (Voltregà Movento Stern). Els osonencs van caure a casa contra el Recam Làser Caldes (2-3), en un triomf vital per als vallesans per sortir de la zona de play-out. Teixidó va aconseguir superar el porter calderí amb una rematada tan ajustada com plena de fer per l'única escletxa existent. El Caldes se la jugarà en l'última jornada a casa, contra l'Alcoi.

Amb el número 2, no és fàcil sorprendre el Barça al contraatac, ni culminar-lo al primer toc. Així ho va fer el Garatge Plana Girona, que va plantar cara al Barça al Palau Blaugrana i es va situar per davant en el marcador. El 3 a 4 va sortir d'un bon contraatac, que remata el jove Biel Nadal (17 anys) de primeres. El Barça va acabar imposant el seu potencial (7-4) i els gironins jugaran el play-out.

I amb el número 1, el golàs de Marc Grau (Barça) contra els gironins en el mateix partit. Grau la rep a l'interior de l'àrea i perfilat i mig caient, treu un xut per sota les cames i també les del seu defensor. Txitxarro!! Gran acció del davanter blaugrana, que va fer un pòquer contra els gironins i en suma 25 a la Parlem OK Lliga. Una lliga a la qual només li queda una jornada de la fase regular.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut